Феновете на „Doctor Who” със сигурност следят с интерес едно оригинално и изключително интересно събитие, което се случва във вселената на най-известния доктор на планетата (и извън нея). „The Time Lord Victorious” е мултиплатформена история, което включва почти всякакъв вид медия, за която може да се сетите. Вече се появиха първите книги и комикси по темата. Програмата също така включва чисто нови аудио драми, музика, ескейп стаи, игри и анимационни сериали. Именно последното е тема на въпросната новина. Повече за „The Time Lord Victorious” и всичко, което ще бъде част от наратива, може да откриете на официалния сайт.

По време на провелия се скоро New York Comic Con беше представен и първият трейлър на подготвяния анимационен сериал „Daleks!”. Той ще бъде съставен от пет десет минутни епизода и ще е напълно безплатен за гледане в официалния канал на „Doctor Who” в YouTube. Вижте и самата реклама:

Малко прилича на кътсцена на игра от началото на века, но със сигурност феновете няма да останат безучастни към гласа на Никълъс Бригс и завръщането на едни позабравени неприятели на Далеците.

Daleks!” ще изправи едни от най-известните врагове на Доктора срещу достоен противник в лицето на пазителите на най-огромната и древна библиотека в галактиката – Архивите на Ислос. Жадните за разрушения и завоевания Далеци ще събудят древно зло, което може да доведе до техния край. Скоро самата Скаро е под обсада и на гордите създания ще им се наложи да се съюзят със своя най-голям враг – Меканоидите. Раса от осъзнати роботи, които първоначално са построени от хората, за да им помагат в колонизирането на нови светове, но в последствие забравени на планетата Меканус. Интересен факт е, че Меканоидите не са се завръщали в телевизионната вселена на „Doctor Who” от своя дебют през далечната 1965 година и втория сезон на оригиналното шоу.

За финал ще ви оставим и с един клип от първия епизод, който само затвърждава грозната визия на сериала. Надяваме се поне историята да е достойна за някои от старите епизоди на все още продължаващото шоу:

Daleks!” ще бъде режисиран от Питър Кадок, Джон Дойл и Скот Хандкок по сценарий на Джеймс Гос. Ролите ще озвучат Никълъс Бригс, Джо Съг, Анджили Мохиндра, Айша Антоан и други. Първият епизод ще дебютира на 12 ноември в официалния YouTube канал на „Doctor Who” и ще е напълно безплатен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *