Минаха цели две години от последния път, в който говорихме за новия проект на Александър Пейн The Holdovers, но сега филмът има трейлър и като с повечето проекти на Пейн, стискаме палци, че ще е по-близък до по-отдавнашните му успехи, отколкото до по-скорошни разочарования като Малък голям живот. За такова завръщане има поне индикация в трейлъра, който ще видите по-надолу. 

Първо ще припомним, че The Holdovers ще разкаже историята на учител по история, който е мизантроп и темерут, не харесва никого и не е харесван от никого. Той преподава в пансион, където е принуден да остане и през коледната ваканция, за да се грижи за Ангъс – ученик, чиято майка го изоставя в последния момент, за да прекара празника с новия си мъж. Към тях се присъединява и училищната готвачкам която наскоро е загубила сина си, и тримата сформират „намерено семейство“, което очаквано открива повече общо помежду си, отколкото в началото са подозирали.

Честият колаборатор на Пейн Пол Джиамати е в главната роля, дебютантът Доминик Сеса играе Ангъс, а Давин Джой Рандолф, която напоследък обра овации за ролята си в The Idol, ще видим като готвачката.

Вижте трейлъра сега:

Определено на този етап най-много оценяваме страхотния стил на трейлъра. Визията на 70-тарски или 80-тарски сериал идеално се вписва не просто в епохата на филма, но работи страхотно визуално. До някаква степен се притесняваме защо трейлърът показва толкова много от така или иначе сравнително придвидимата история. Филмите на Александър Пейн винаги са били фокусирани върху изследването на героите, повече за „пътуването“, отколкото за „дестинацията“, но пак не ни харесва, че толкова много от историята и нейното развитие са показани в рекламата. Затова пък Пол Джиамати винаги е удоволствие да се гледа като намусен и мрънкащ мизантроп, недоволен от живота и всичко около себе си, така че сме убедени, че и тук ще ни донесе радост.

The Holdovers е режисиран от Александър Пейн (Съперници, Отбивки, Потомците, Небраска) по сценарий на Дейвид Хемингсън, до момента основно работил по комедии за интересни герои като Kitchen Confidential, Black-ish и Don’t Trust the B–- in Apartment 23. В главните роли са Пол Джиамати, Доминик Сеса и Да’вин Джой Рандолф.

Премиерата на филма ще бъде на 3 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *