Джо Манганиело
От върколак до Супермен

Джо Манганиело (Алсид от сериала „Истинска кръв”) е сред основните претенденти за ролята на Супермен в подготвяния „рестарт” на Зак Снайдър. Очевидно е, че проектът няма как да получи начална скорост преди да бъде избран изпълнителят на главната роля. Може да са само слухове, тиражирани от twitter, но упорито се говори, че след участието си в „Спайдър-мен”, Манганиело е на път да се превърне в истински супергерой. Актьорът е висок 1,95 и въпреки „почтената си възраст” от 34 години, има всички качества (в това число и физически), за да облече синьото трико и червиния плащ, но последната дума ще има продуцентската компания.

Клинт Истуд
Римейк за Истуд

„Warner Bros.” от няколко години подготвят римейк на „Роди се звезда” (1937, реж. Уилям Уелман). И ако Бионсе беше определена като най-подходяща за главната роля, то информацията, че новата версия ще се режисира от Клинт Истуд е най-малкото изненадваща, защото на режисьорския стол се очакваше да седне Ник Касавитис. Сюжетът разказва за възхода на млада и неизвестна провинциалистка, която се озовава в света на шоубизнеса и се превръща в протеже на застаряващ и алкохолизиран актьор. За основната мъжка роля, изпълнявана в оригинала от Фредерик Марч, се спрягаха имената на Робърт Дауни-син, Шон Пен и дори Ръсел Кроу, но се оказа, че избраникът е Уил Смит. Филмът на Истуд ще бъде четвъртата версия на историята, след опитите на Джордж Кюкър (1954) и Франк Пиерсън (1976).

Ще има ли ново смъртоносно оръжие?
Ще има ли ново смъртоносно оръжие?

След като проектът да се направи пета част на приключенията на тандема Ригс/Мъртоу от „Смъртоносно оръжие” беше погребан през март 2009 г., сега става ясно, че от „Warner” предвиждат „рестарт” на култовата поредица. Подобна новина може спокойно да ви накара да заскърцате със зъби и изглежда доста светотатствена, нали?! Освен това потвърждава усещането, че напоследък Холивуд страда от сериозен отлив на въображение и склонност за поемаен на рискове с нови, оригинални идеи. Е, ще поживеем, ще видим…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *