it-screen-0111-20160924

Вчера приключиха снимките на подготвяната от години и претърпяла сериозни сътресения (изразяващи се най-вече в напускането на оригиналния автор на проекта Кари Фукунага), бленувана от всички фенове нова екранизация по романа на Стивън КингТо” и това беше една от последните решителни крачки към екрана. За да ознаменува събитието продуцентката Барбара Мушети (сестра на режисьора Андреас Мушети) разпространи в Instagram кадър, с който благодари на всички членове на екипа, както и на Стивън Кинг за отличната история.

Трябва да признаем, че след напускането на Фукунага бяхме доста резервирани към проекта – смяната на сетинга и разделянето на историята в две части (както вероятно знаете, предстоящият филм ще разкаже само за хлапетата от „Клубът на неудачниците” и техния първи сблъсък с То) също не ни вдъхваше особени надежди. Но след като видяхме кастинга, няколко снимки от снимачната площадка и най-вече как ще изглежда ужасяващият клоун Пениуайз (изигран от Бил Скарсгард), вече не само не сме резервирани, но чакаме „То” с доста голям интерес.

Ето и още няколко задкулисни снимки.

it-screen-img01-20160924 it-screen-img02-20160924 it-screen-img03-20160924 it-screen-img04-20160924 it-screen-img05-20160924

За финал, понеже преди няколко дни (на 21 септември) беше рожденият ден на големия Стивън Кинг, ви предлагаме една негова снимка като бебе.

Кой да предположи, че това малко човече ще стане „Краля на ужаса”?
Кой да предположи, че това малко човече ще стане „Краля на ужаса”?

Режисьор на „То” е Андрес Мушети, а сценарият е дело на Гари Доуберман и Чейс Палмър по едноименния роман на Стивън Кинг. В ролите са Бил Скарсгард, Джейдън Либерхър, Фин Улфхард, София Лилис, Джак Дейл Грейзър, Уайът Олеф, Чоузен Джейкъбс, Джереми Рей Тайлър, Стивън Богарт, Ари Коен, Меган Шарпантие и други.

Премиерата е 8 септември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. И при смяната на режисьорите в ,,Ант мен“ , не попречи филмът да е добър 🙂

    1. абе, ради, ти гледал ли си филм на едгар райт? в момента мравчо е поредната дженерик шитня от марвел. никой не го бръсне за тоя филм.

    2. Не помня дали съм гледал ,ама Ант мен ми хареса