mary-poppins-returns-sequel-2018

Ако все още не сте разбрали, от Disney правят опит да прехвърлят анимационните си класики в игрални версии. Най-скорошният пример е „Красавицата и звярът”, който ще се появи по нашите екрани след две седмици (филмът включва първия гей герой в Disney филм, много вълнуващо).

Още нещо, което може би сте пропуснали, е филмът за Мери Попинз, който ни очаква догодина. Писахме за него преди година, когато към проекта се присъедини Мерил Стрийп, по-късно Емили Мортимър и Бен Уишоу, а накрая и самият Колин Фърт. В главната роля ще видим Емили Блънт.

Припомняме ви, че историята на „Mary Poppins Returns” пренася зрителите в Лондон, по време на Голямата депресия, около 20 години след събитията от първата книга и оригиналния филм от 1964 година (с пет награди „Оскар”). Новата творба, режисирана от Роб Маршъл („Вдън горите”), ще черпи идеи от прочутата поредица на писателката Памела Травърз и ще включва музика и песни от Марк Шайман („Лак за коса”) и Скот Уитман.

Вчера в интернет пространството се появи първия кадър от филма, който ви предлагаме да видите с висока резолюция, за да можете да разгледате отблизо шапката, чантата и обувките на иконичната Мери Попинз:

Mary-Poppins-Returns-Emily-Blunt

Премиерата ще бъде на Коледа 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments