(Не) Само защото много харесваме работата на Колин Фърт и сме в трепетно очакване на възкресяването на героя му в „Kingsman: The Golden Circle” решихме да споделим още един детайл от сериозната му ангажираност. За част от екипа ни този актьор е олицетворение на британското съвършенство с перфектно съчетание на талант, широки интереси и реализирани всевъзможни роли плюс галантност, чар и сдържаност – и използваме всеки новинарски повод, за да обърнем (отново) внимание на мистър Фърт.

Variety дава знак, че в момента актьорът преговаря за ролята на Уилям Уедъръл Уилкинс, президент на Fidelity Fiduciary Bank, а филмът е „Mary Poppins Returns”. Много е вероятно тези ритмично-римуващи се имена да бъдат включени в някоя от песните, подготвяни за мюзикъла с участието на Емили Блънт в ролята на иконичната Мери Попинз. Както вече споменахме, Мерил Стрийп ще се включи като братовчедката Топси, а Емили Мортимър и Бен Уишоу влизат в ролите на (порасналите) Джейн и Майкъл Банкс.

Историята на „Mary Poppins Returns” пренася зрителите в Лондон, по време на Депресията, около 20 години след събитията от първата книга и оригиналния филм от 1964 година (с пет награди „Оскар”!). Новата творба, режисирана от Роб Маршъл („Вдън горите”), ще черпи идеи от прочутата поредица на писателката Памела Травърз и ще включва съвсем музика и песни от Марк Шайман („Лак за коса”) и Скот Уитман. Чисто новият мюзикъл трябва да се появи на екран по Коледа през 2018 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *