Оскар Айзък

Разнообразието в ангажиментите е от огромно значение за тонуса и опитността на всеки актьор. В случая с Оскар Айзък нямаме и грам притеснение, защото някак си е ясно, че би се справил с всевъзможни задачи. И след като очакваме да го видим като По Дамерон в „Силата се пробужда”, а също и като могъщият древен мутант Апокалипсис в „Х-Мен: Апокалипсис”, с радост научихме, че вероятно ще се включи в следващия проект на Алфонсо Гомес-Рехон („Аз, Ърл и умиращото момиче”), който ще се казва „A Foreigner”.

Предупреждение от Variety – самият режисьор все още води преговори по отношение на проекта, започнати са разговори и с Айзък и тепърва предстои да се слагат (или не) подписи под уговорките. Освен това не се зная кога би могло да се мисли за снимачен период, тъй като идната година актьорът най-вероятно ще бъде ангажиран със снимките на „Star Wars: Епизод VIII”.

Все пак важното е, че и двамата имат желание за работа по „A Foreigner”, който се очертава да бъде политически трилър. В основата му е статията „A Murder Foretold”на Дейвид Гран от 2011 година, публикувана в „New Yorker”. В центъра на историята е смъртта на юриста от Гватемала Родриго Розенберг. След като е убит през 2009 година, се появява видео, което той е записал преди да умре, и в което обвинява президента на Гватемала Алваро Колом в организиране на убийството. Сценарият е написан от носителя на „Оскар” за  „АргоКрис Терио, който има в актива си и „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”.

A Foreigner” отдавна се подвизава в пространството – имало е момент, в който Paramount са искали да го предложат на Мат Деймън за негов режисьорски дебют. Ако Рехон и Айзък потвърдят, че ще успеят да вместят проекта в програмите си, той ще се превърне в очаквано и със сигурност още по-интригуващо заглавие.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *