kong-skull-island-20170202

Не е за вярване, но само месец ни дели от завръщането на краля на чудовищата в „Конг: Островът на черепа” на режисьора Джордан Воу-Робъртс. Ако следите новините ни по темата знаете, че вторият пълен трейлър на филма ни разочарова и доста охлади ентусиазма ни, но последвалият международен трейлър и няколко екшън промота успяха, така да се каже, „да напудрят раната” и в момента, поне на повърхността на съзнанията ни, отново имаме надежди, че в крайна сметка ще видим качествено развлечение.

Сега получаваме и ново късче реклама, което, честно казано, ни радва повече от всички други, които видяхме в последно време, и успява да ни надъха допълнително. Става дума за нов IMAX постер, който е решен в стила на шедьовъра на Франсис Форд Копола „Апокалипсис сега”, точно както бяха предишните плакати и фантастичния първи трейлър.

Вижте плаката, а веднага след това вижте и този послужил за вдъхновение. Само ще кажем, че ако и самият „Конг: Островът на черепа” прилича толкова на „Апокалипсис сега”, значи ни чака един от най-великите „creature feature”-и евър! Не че се надяваме, просто споделяме мечти.

kong_skull_island_ver7_xlg apocalypse_now_ver2_xlg

 

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Конг: Островът на черепа” („Kong: Skull Island”) е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон К. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хм.. Интересно. Това на Имакс постера долу вдясно повече ми прилича на разбит файтър на Империята, отколкото на лодка, самолет или к’вото е от Апокалипсис или Конг… 🙂

  2. Може би под „споделена вселена“ се има предвид, че филмът ще събере на едно място всички актуални франчайзи 😀