За съжаление, вторият пълен трейлър на „Kong: Skull Island” поохлади малко ентусиазма ни (който след първата реклама беше достигнал доста сериозни висини) по отношение на филма на Джордан Воу-Робъртс и в резултат малко бавничко и неохотно стигаме до отразяването на последните ъпдейти, включващи концептуална рисунка и нов международен трейлър, който дебютира преди няколко дни.

Трейлърът не предлага кой знае колко нови неща откъм кадри, но пък му липсва голяма част от дразнещите елементи от споменатата по-горе втора пълна реклама (разбирайте героя на Джон К. Райли) и крайният резултат е доста по-задоволителен. Не дотолкова, че отново да се хайпнем сериозно, но достатъчно, за да захрани надеждите ни, че филмът все пак ще бъде качествен „ентъртейнмънт”. И да не забравим, да, накрая на трейлъра има едно качествено „Кингъ Конгъ!”, което влиза като бонус.

В допълнение ви предлагаме и пропуснатата концептуална рисунка, представяща излизащия от напалмови пламъци Кинг Конг (все пак напалмът е една от емблемите на Виетнамската война, по чието време се развива действието на филма). Сцена, част от която видяхме и в горния трейлър. Между другото, всеки път се чудим каква ли е миризмата от изгорялата козина на Конг.

концептуална рисунка

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Kong: Skull Island” е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон К. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments