Последният международен трейлър на „Kong: Skull Island” пооправи леко вкуса от разочарованието, което ни остави вторият пълен трейлър (не дотолкова, че отново да се хайпнем на нивото след първата реклама, но все пак) и отново започнахме да таим надежди за качествено „creature feature” развлечение.

Сега (чрез Collider) получаваме и нов телевизионен спот, който прави още една стъпка в същата положителна посока. Той предлага повечко качествен екшън и крийчъри, а това са два от най-важните елементи в този род филми. Разбира се, и историята е важна, но ако железният топор и кървавият млат са на висота, сме склонни да преглътнем известни сюжетни недостатъци (в това число и нелепи герои, като този на Джон К. Райли), точно както стана с „Годзила” на Гарет Едуардс.

В допълнение към промото ви предлагаме и три нови банера.

kong_skull_island_ver4_xlg kong_skull_island_ver5_xlg kong_skull_island_ver6_xlg

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Kong: Skull Island” е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон К. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *