Знаете колко се вълнуваме от всеки филм – не, от всеки слух за предстоящ филм – свързан с братята Коен и с голямо удоволствие ви представихме първата снимка от “True Grit” в средата на август, когато премиерната дата 25 декември ни изглеждаше още по-далечна. А сега се появи и първият тийзър трейлър на филма и въпреки че е прекалено кратичък и не разкрива толкова подробности, колкото ни се искаше, пак е един от най-добрите трейлъри, които сме гледали от доста време насам.

Като изключим песента в стил „братя Коен”, разказа на главната героиня, безупречните общи планове, Джош Бролин (който категорично напомня за любимия ни „Няма място за старите кучета”, повече дори от надписа „От носителите на Оскар режисьори”) и разбира се, великия Джеф Бриджис, няма нищо чак толкова специално. Така или иначе щяхме да гледаме новия „Коен” уестърн, но сега просто нямаме търпение. Проверете дали ще ви подейства по същия начин.

True Grit” не е римейк на филма с Джон Уейн, а нова екранизация на романа на Чарлс Портис, и сред останалите актьори са Мат Деймън, Бари Пепър и младата, неопитна Хейли Стейнфийлд, която – поне според трейлъра – няма да се остави да бъде засенчена от по-известните си колеги.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. О, това си го чакам именно заради препратките към "No country for old men". Но вече съм се научил урока и не се товаря с очаквания. 🙂

  2. Точно това имам предвид! Както и нещо, което днес анотирах във филмовият си блог… 🙂

    Не, не го чети, не искам да ти развалям приятната вечер. 😀

  3. @Nostromo

    🙂 Не е честно така, защото знаеш, че сега няма как да не го прочета. 🙂

    Само дето не мога да открия, за какво точно става въпрос. Я дай един линк! 🙂