Последният трейлър на „Logan” на Джеймс Манголд доста ни допадна и почти усещаме нетърпение за филма, който излиза едва след месец. Премиерата му ще е на фестивала Берлинале след две седмици (надяваме се да получим някакви благинки покрай нея). Сега обаче, благодарение на тазвечершния Super Bowl имаме две нови телевизионни реклами, които решихме да споделим с вас. Междувременно използваме случая да отбележим, че преди няколко дни стана ясно, че продължителността на филма ще е 135 минути, което е по-малко от това на предишните два X-Men филма („X-Men: Апокалипсис“– 147 минути, „X-Men: Days of Future Past“– 158 минути). Разбираемо, предвид липсата на толкова богат ансамбъл от герои. Предлагаме ви да прочетете новия, доста по-пълен синопсис на „Logan”:

През 2024 мутантите почти са изчезнали и X-Men са разпуснати. Логан, чиято способност да се възстановява е отслабнала, се е отдал на алкохол, препитавайки се като шофьор. Той се грижи за възрастния Професор X, когото пази скрит. Един ден непозната жена моли Логан да закара момиче на име Лаура до канадаската граница. В началото той отказва, но Професорът дълго е чакал появата й. Лаура по много начини прилича на Върколака. Тя е преследвана от злокобни фигури, работещи за могъща корпорация. В ДНК-то й се съдържа тайната, която я свързва с Логан. Започва неуморно преследване.

Този път няма да коментираме. Вижте новите тийзъри:

https://www.youtube.com/watch?v=w49EH2O-qQs

https://www.youtube.com/watch?v=SwYKlxRSF50

Режисьор на „Logan” е Джеймс Манголд. В ролите са Хю Джакман, Патрик Стюарт, Бойд Холбрук, Стивън Мърчант, Дорис Моргадо, Елизабет Родригес, Ричард Е. Грант, Дафни Кийн, Ерик Ла Сал и други.

Премиерата е 3 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *