green-lantern

Напълно сме убедени, че това е един от онези рекламни трикове, в които някои успява да пусне в нета „незаконна”, замазана снимка на част от някой „high profile” филм, а всъщност, това е добре премислен ход на рекламния отдел.

В случая „ComicBookMovie” са получили снимка на нещо, което силно наподобява космически кораб. Предвид факта, че той е спрял наполовина в някакъв воден басейн и това би могло да означава, че е претърпял катастрофа или авария от някакъв тип, специалистите по комикса спекулират, че вероятно става дума за кораба на Abin Sur (Темуера Морисън), който катастрофира на земята и преди да умре предава пръстена си на Hal Jordan (Райън Рейнолдс), който се превръща в Green Lantern.

Като оставим настрана, че не сме най-големите почитатели на Рейнолдс (все пак той е женен за Скарлет), няма как да не признаем, че се вълнуваме от всичко свързано с този проект. Освен това смятаме, че изборът Мартин Кембъл да застане на режисьорския стол, а Марк Стронг да се превъплати в Sinestro, е повече от отличен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *