В „Logan“ на Джеймс Манголд, чиято премиера ще бъде на тазгодишния фестивал Берлинале, действието се развива в близкото бъдеще. Умореният Логан се грижи за болния Професор X, криейки го по мексиканската граница. Опитите му да го скрие от света обаче се оказват напразни, когато млад мутант, преследван от тъмни сили, пресича пътя им.

Вече споделихме първия трейлър (с акомпанимент от великия Джони Кеш), както и богат снимков поглед, които в допълнение към силните отзиви, които публиката даде за представения 30-40-минутен откъс, ни окуражиха, че ни очаква нещо качествено. Вижте новия трейлър, който също подкрепя надеждите ни:

Изглежда чудесно! Подсетихме се за „Пълен мрак“, а суровият уестърн минимализъм още повече ни ентусиазира, че ще видим един от малкото наистина добри комиксови филми и може би единствената адекватна адаптация на Върколака. Момиченцето е страхотно и неизбежно хвърля паралели към „Stranger Things” и „Midnight Special”. Чак ни става мъчно, ако слуховете са вярни и това бъде последното участие на Хю Джакман в култовата роля.

Оставяме ви с няколко нови снимки:

Logan-Hugh-Jackman

DF-13843_RV2_CROP - Pierce (Boyd Holbrook) and Logan (Hugh Jackman) face off. Photo Credit: Ben Rothstein.

DF-13002 - Hugh Jackman stars as Logan/Wolverine in LOGAN. Photo Credit: Ben Rothstein.

Logan-Patrick-Stewart Logan-Stephen-Merchant logan-wolverine-1

Режисьор на „Logan” е Джеймс Манголд. В ролите са Хю Джакман, Патрик Стюарт, Бойд Холбрук, Стивън Мърчант, Дорис Моргадо, Елизабет Родригес, Ричард Е. Грант, Дафни Кийн, Ерик Ла Сал и други.

Премиерата е 3 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Разгеле, най-накрая ще вифим свестен Wolverine филм. Джакман е огромен – буквално и преносно.

  2. Наскоро гледах X-Men:Origins и The Wolverine.

    И преди и сега ще го кажа: Origins не е толкова зле колкото всички го описват. ДА, далеч е от това да се нарече ДОБЪР филм, но не е зле колкото Батман и Робин или нещо от този сорт. Да кажем, че е enjoyable;
    The Wolverine от своя страна за мен е един от най-добрите X-Men филми. Последната третина от филма страдаше от липса на добър екшън с нинджи вместо с роботи, но въпреки това Манголд направи един страхотен филм за Върколака.
    Логан от своя страна изглежда безспорно ще е най-добрия от трите. Дано само не оплескат Mr. Sinister, че тогава цялата тази маркетингова кампания и хайп ще са били напразни. Стискам палци да е в топ 5 за 2017!