След като вчера споделихме нов трейлър и Super Bowl спот на „Life”, днес сме на линия за втория официален трейлър. Както и по-рано сме споменавали, въпреки фенщината, която кипи в нас по отношение на космическия трилър, за този филм не сме особено обнадеждени. Много харесваме „Гравитация” и „Марсианецът”, а чакаме с ентусиазъм „Alien: Covenant“, но тук нещата изглеждат невдъхновени.

Вижте:

Обичаме филми за изолирани сред необятния космически вакуум изследователи, но имаме чувството, че тук видяхме целия филм, без последните 10-15 минути. Макар по-лековатата първа половина от трейлъра да е окей, после нещата отиват малко далеч и рязката смяна в тона по-скоро не сработва. Най-лошото обаче е, че филмът продължава да напомня повече на други познати, изброени по-горе жанрови образци, вместо на нещо самобитно и поне малко оригинално.

Както видяхте, в проекта участие взимат Райън РейнолдсДжейк Джиленхол и Ребека Фъргюсън, а режисьор е Даниел Еспиноза. Сценарият е дело на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland” и „Дедпул”), като историята се върти около екипажа на Международната космическа станция, който открива живот на Марс със смъртоносни последици. Ето и малко по-подробен синопсис:

Life” разказва историята на екипаж от шестима души от Международната космическа станция, които са на ръба да направят едно от най-важните открития в човешката история: първите доказателства за извънземен живот на Марс. Докато провеждат изследванията си, методите им предизвикват нежелани последици и новата форма на живот излиза по-интелигентна отколкото някой някога е предполагал.

Премиерата на филма е 26 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Изглежда добре на този етап. Надявам се поне да е добър филм. Ако е пипнат сериозно и със сериозен подход може да да получи един добър филм, който става за гледане за разлика от бозите излизащи последните 10 години във всички жанрове.
    Прилича ми на нещо от сорта на великия Нещото на Карпентър.
    И нямам предвид, че ще е на нивото му, а просто като тип история. Този трейлър показва доста сходен сюжет с него. Само че действието се развива в космоса, а не на Антарктида.