Въпреки чудесните актьори, първите два трейлъра на „Life” не ни допаднаха особено. Сториха ни се като миш-маш от „Пришелецът“ и скорошните „Гравитация” и „Марсианецът”, без особена доза авторство. Режисьорът Даниел Еспиноза също не ни е от любимците.

Все пак няма как да не обърнем внимание на научна фантастика с такъв мащаб, така че ви предлагаме да хвърлите поглед към един нов трейлър (неразличим от предишните) и кратката Super Bowl реклама, която беше пусната онлайн, преди очакваното си телевизионно излъчване довечера.

Преди това – кратък синопсис:

Life” разказва историята на екипаж от шестима души от Международната космическа станция, които са на ръба да направят едно от най-важните открития в човешката история: първите доказателства за извънземен живот на Марс. Докато провеждат изследванията си, методите им предизвикват нежелани последици и новата форма на живот излиза по-интелигентна отколкото някой някога е предполагал.

https://www.youtube.com/watch?v=stR9nDqTrp8

Кратките тийзъри винаги са по-ефективни. Даже отново сложихме филма на радарите си. В най-лошия случай се надяваме да видим нещо занимателно със задоволителна атмосфера и добри ефекти.

В добавка вижте и два постера.

плакат life_xlg

Режисьор на „Life” е Даниел Еспиноза, а в ролите ще видим Райън Рейнолдс, Джейк Джиленхол, Ребека Фъргюсън, Хироюки Санада, Арион Бакари, Александре Нгуйен и Олга Диховичная.

Премиерата е 26 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Е добре, нов трейлър няма ли да има ? Тия ебават ли се с нас 😀 ?

  2. Наистина е тотален rip-off на разни неща, но дано става за гледане.

  3. Life-less.

    А уж е от сценаристите на „Дедпул“. Странно и защо Джейк е свалил гарда.

    1. Сценаристите, също така, и на втория Джи Ай Джо. Но пък „Zombieland“ беше доста як.

  4. Един палец горе за Ребека Фъргюсън. Бравос, вече и по постерите я слагат.

    Филмът хем изглежда ОК, хем е като нещо, което излиза след като някой от главните актьори е направил хит наскоро и студиото гледа да използва набраната инерция.