Някои препарати измъчват дрехите ви... Буквално!

До скоро любимата ни реклама за перилен препарат беше тоталната класика на 90-те „Пурлан” (тук можете да видите версия, осакатена от някакъв ентусиаст), но сега вече тя има сериозна конкуренция в лицето на „Woolite”.

Изглежда, че някои препарати измъчват дрехите ви и за да илюстрират това, от „Woolite” са предприели буквален подход, като са поканили Роб Зомби да режисира реклама, която да покаже на потребителите именно това.

http://www.youtube.com/watch?v=vnFIOj2dZRQ

Изглежда покрай забавянето на снимките на „The Lords of Salem” заради доизкусуряването на специалните ефекти, които ще бъдат изцяло практични, на Зомби му се е освободило малко време и той е решил да го оползотвори. Дето се вика, лошо няма, все пак човекът трябва да яде, нали?

Разбира се, клипчето няма да придобие култовия статус на „Пурлан”, но реално погледнато, тази реклама е много по-добра и технически, и естетически, и идейно. Освен това, не можем да не се радваме на рекламата, която е глътка свеж въздух сред мухлясалите тъпотии за мръсните чорапи на синчето или накапаните с храна покривки, с които ни облъчват всеки ден.

Вижте и още едно филмово ориентирано клипче за перилен препарат, одобрен от самия Чък Норис!

http://www.youtube.com/watch?v=5bSKbBZ4Z7Y

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *