Вече писахме за невероятната новина, че Пол Томас Андерсън и Даниел Дей-Луис работят по нов проект, който се очаква да се появи в края на тази година. Не смеем да се надяваме, че сме заслужили подобна радост, но стискаме палци всичко да върви по план. Затова и преди няколко дни подскочихме от щастие, когато научихме, че снимките вече са започнали. Филмът все още си няма заглавие, но поне получаваме кратък официален синопсис:

Действието във филма ще се развива в света на лондонската модна сцена от 50-те години и ще се фокусира върху безкомпромисен дизайнер, работещ за високото общество.

Към проекта се присъединяват и две нови попълнения. Това са Лесли Манвил („Another Year“, „River“) и Вики Крайпс („Colonia”, „A Most Wanted Man“). Двете ще правят компания на божеството Даниел Дей-Луис. По принцип избягваме да споделяме неофициални снимки, но в случая няма как да се въздържим. Ето го и самия титан на снимачната площадка:

daniel-day-lewis-img2-20170203 daniel-day-lewis-20170203

Вчера стана ясно, че китаристът на Radiohead Джони Грийнуд отново ще работи с Пол Томас Андерсън, което ще бъде трети съвместен проект за двамата. Това нас може само да ни радва, тъй като още въртим саундтрака на страхотния „Inherent Vice”. Междувременно ви предлагаме кратко видео от репетицията на London Contemporary Orchestra, които в момента са на турне, изпълнявайки музиката от филма „Ще се лее кръв“:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Не спряхте да хвалите човек, който е 60 години и има общо 3 нормални филма зад гърба си.

  2. Боговете сигурно са полудели. Или поне единият от тях.

    Разбира се, дано всичко да е окей при него и семейството му.