What a lovely day! Тъкмо си мислехме, че вече ще стане нелепо, ако поредният ъпдейт, свързан с „Mad Max: Fury Road” („Лудия Макс 4”), отново е посветен на снимки. А нещата определено вървяха в тази посока с появата на няколко вече познати кадъра, но в по-висока резолюция.

Слава богу, Warner ни изненадаха приятно и разпространиха първия официален постер, който идва като подгрявка за предстоящия панел на филма на Comic-Con, където – както вече обсъждахме – се очаква да дебютира и първият тийзър трейлър.

плакат

Изглежда чудесно. Класически „Mad Max” – с автомобила и пустинята. А таглайнът „What a lovely day” е един път, макар че конвоят с лошите (който почти не се забелязва, заради слънчевия отблясък) загатва за по-различен завършек на деня. Хайде, да идва трейлърът вече – ако в неделя все още не сме го видели, много ще се разочароваме.

За тези от вас, които са привикнали със снимките и имат нужда от редовна „доза”, ето ви един нов кадър, в центъра на който е самият Макс.

Том Харди - Mad Max

Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си в следствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс и др.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *