Хвала на боговете! Скъпи братя и сестри, молитвите ни са чути. Близо седем години, откакто умовете ни бяха отнесени от недостижимия шедьовър „Ще се лее кръв”, не е минавал и ден, без да отправим горещи молебствия към небесата да видим Пол Томас Андерсън и Даниел Дей-Луис отново заедно. Дерзайте, времето настъпи!

Variety съобщават, че П. Т. Андерсън ще снима Дей-Луис във филм за нюйоркската модна сцена от 50-те години. Проектът е в най-ранни етапи на развитие, като все още се работи по сценария му. Знае се обаче, че титаничният актьор е свързан с филма от месеци и е почти сигурно, че ще бъде замесен (едва ли в поддържаща роля). Имало е кастинг и за източноевропейски модели (момичета, изпуснали сте!). Какво да кажем, освен че обявяваме едномесечен пост. Няма да слагаме залък в устите си, за да омилостивим небесата и филмът да се случи.

Последно, името на Андерсън се завъртя покрай „Пинокио” на Робърт Дауни, но вече е ясно, че участието му няма да е като режисьор – остава възможността да бъде вписан като сценарист, но се съмняваме. Крайно време е скандалният грях Андерсън да се разхожда по земята без „Оскар“ за режисура да бъде умит. Стискаме палци звездите да се подредят и филмът да се получи така, както божествата възнамеряват. Ще следим изкъсо за изскачащи новини.

Междувременно, ако се наканим, скоро ще пуснем и кратка рецензия за „Inherent Vice”. Stay tuned.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. С това помпозно заглавие какво очакваш? Простосмъртните да коментират ли?

    1. Хахахах кефиш Елфче с всеки си изблик остроумен. Жесток си! хахахах все така

  2. Кви „богове“ са тия бе? Снимат по един филм на 10 г. Аре моля ти се…! За Дей-Луис всичко хубаво …или нищо. Много голям, ама много е мързелив и какво ли трябва да се случи, та да го изкара от въздесъщата му кино-летаргия та да се захване с някой проект. Аре можем и без такива „богове“.