След повече от отличния „Дама, поп, асо, шпионин” държим под око всички проекти по романи на Джон Льо Каре, но на „A Most Wanted Man” обръщаме специално внимание, тъй като освен Льо Каре, в него са ангажирани режисьорът Антон Корбин („Control”, „The American” и един куп суперизвестни видеоклипове) и актьори от ранга на Филип Сиймур Хофман, Рейчъл Макадамс, Робин Райт, Уилям Дефо и Даниел Брюл, които са сериозна предпоставки за наистина качествен филм.

A Most Wanted Man” е модерен шпионски трилър, разказващ за нелегален емигрант, укриващ се от закона – измъчван и белязан полу-руснак и полу-чеченец, който се появява в ислямската общност на Хамбург, за да търси помощ. Той иска да си върне богатството на мъртвия си баща и скоро влиза в контакт с британски частен банкер и млада адвокатка, твърдо решена да защитава правата на потисканите емигранти. Нищо около младия човек обаче не се връзва. Дали е жертва, крадец или по-лошо – екстремист с твърди намерения да разрушава? Отговорите на тези въпроси трябва да намери брилянтен шеф на германски екип шпиони, който трябва да нареди пъзела, преди не е станало твърде късно.

Вижте първата официална снимка от филма, представяща героя на Филип Сиймур Хофман, както и героинята на Рейчъл Макадамс, само дето тя, така да се каже, е леко извън фокусния акцент на кадъра.

Филип Сиймур Хофман в „A Most Wanted Man”

Режисьор на „A Most Wanted Man” е Антон Корбин, а в ролите са Филип Сиймур Хофман, Рейчъл Макадамс, Робин Райт, Уилям Дефо, Даниел Брюл, Григорий Добригин, Франц Хартуиг, Костя Улман, Райнер Бок, Шарлоте Шваб, Нина Хос, Макс Волкер Мартенс и Мартин Вутке.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *