Първите тийзър трейлъри на „Santa Clarita Diet” по забавен начин ни разкриха, че най-новият сериал на Виктор Фреско („Better Off Ted”, „Andy Richter Controls the Universe”) и Netflix не е посветен на превърналата се в епидемия тема за здравословното хранене и отслабване, а черна комедия за канибализъм и убийства в предградията.

Историята ни среща с Джоел (Тимъти Олифант) и Шийла (Дрю Баримор) – съпруг и съпруга, които водят отчужден живот в предградието на Ел Ей Санта Кларита, заедно с дъщеря си Аби (Лив Хюсън). Един ден Шийла преминава през драматична промяна, която отключват в нея глад за човешка плът и това запраща живота на семейството по пътя към смъртта и разрухата… но, както се казва и в официалния синопсис, „в положителна посока”.

Ние определено бяхме заинтригувани от „премиса” на сериала и от първите тийзър реклами, но предпочетохме да видим пълен трейлър, преди да се ангажираме да го гледаме. Е, от вчера е трейлърът е факт и вече можем да вземем твърдо решение.

https://www.youtube.com/watch?v=xjRnbOgoAUQ

Окей, на линия сме. Поне за един-два епизода. Харесваме такъв тип черен хумор (между другото, усетихме лек „Декстър” vibe, което само може да ни радва), а и, както знаете, сме почитатели на темата за канибализма и зомбитата във всичките им форми. Разбира се, има го и момента с обещаващия творческия екип, начело с шоурънъра Фреско и любимите ни Тимъти Олифант и Нейтън Филиън, който ще е guest star. Надяваме се да не останем разочаровани, защото в момента ни липсва сериал от подобен тип.

Вижте и официалния постер.

плакат

Всички 13 епизода на „Santa Clarita Diet” ще бъдат достъпни от 3 февруари по Neflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments