inside

Доста забавилият се, режисиран от Мигел Анхел Вивас („Kidnapped”) американски римейк на „Inside” („À l’intérieur”) най-накрая се сдоби с премиерна дата за Щатите и по този повод Vertical Entertainment представиха официален трейлър.

Ако не сте гледали оригиналния филм на Александър Бюстийо и Жулиен Мори, който е една от емблемите на така наречената „френска нова вълна” в хоръра, „Inside” разказва за млада жена, бореща се с депресия и опитваща да възстанови живота си след тежка катастрофа, в която загива съпругът ѝ. В доста напреднала бременност, тя живее в отдалечена къща в предградията, когато домът ѝ е нападнат от друга жена, имаща една-единствена цел: да изтръгне нероденото бебето от утробата ѝ…

Главните роли в римейка се изпълняват от Рейчъл Никълс и Лора Харинг. Вижте новия трейлър.

Не виждаме нищо, което да ни кара да си мислим, че „Inside” на Вивас, също както беше и с другата икона на съвременния френски хорър – „Martyrs”, ще бъде нещо повече от невдъхновено, страхливо, направено без въображение и лишено от първичност и бруталност копие, каквито са и 90% от американските римейки на неанглоезични хоръри. Дано да грешим, но както се казва, дано, ама надали!

Режисьор на „Inside” е Мигел Анхел Вивас („Kidnapped”), по сценарий на Жауме Балагеро („[REC]“, „Sleep Tight”) и Ману Диес („[REC] 4: Apocalipsis”). В ролите са Рейчъл Никълс, Лора Харинг, Андреа Тивадар, Стани Копе, Крейг Стивънсън и др.

Филмът тръгва по кината и On Demand на 12 януари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *