Не се харесвате в кожата си и търсите начин да отслабнете и да подобрите живота си? Или пък просто сте преяли като животно по празниците и искате да се върнете в нормален режим? Най-вероятно едно от решенията на вашия проблем ще бъде диета. Да, но въпросът е каква точно – в нета е пълно с всякакви изгъзици, да не говорим, че всеки втори човек се бара диетолог и твърди, че неговият режим е най-добрият. Ние не се наемаме да избираме вместо вас, но пък имаме едно нетрадиционно предложение, идващо от най-новия сериал на Neflix „Santa Clarita Diet”.

Ако не знаете за какво става дума, няма да издаваме и ще оставим звездите на сериала Дрю Баримор и Тимъти Олифант, да ви обяснят накратко.

Ако сте попаднали тук в търсене на истинска диета, вероятно сте разочаровани. Сред разочарованите виждаме и вегетарианци, вегани и всякакви други фанатици на тема здравословно хранене, както и тесногръди хора с жанрови предразсъдъци. На последните ще напомним, че все пак става дума за комедия.

Ние определено сме заинтригувани от „премиса”, а и по принцип бихме рискували с почти всичко, в което се появява Тимъти Олифант, но все пак ще изчакаме да видим и някой действителен трейлър. Ако не се появи такъв, ще рискуваме с първия епизод, пък то ще си покаже.

Ето и умишлено неясния официален синопсис на сериала, заедно с два постера.

В „Santa Clarita Diet” Джоел (Тимъти Олифант) и Шийла (Дрю Баримор) са съпруг и съпруга, които водят отчужден живот в предградието на Ел Ей Санта Кларита, заедно с дъщеря си Аби (Лив Хюсън). Един ден Шийла преминава през драматична промяна, която запраща живота им по пътя към смъртта и разрухата… но в положителна посока.

 

плакат santa-clara-poster-2-20170109

Всички епизоди на „Santa Clarita Diet” ще бъдат достъпни от 3 февруари по Neflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това ще е трепач, аз лично нямам съмнения. Още повече, че зад проекта седи авторът на Better Off Ted – един повече от жесток комедиен сериал, за съжаление гледан от твърде малък брой хора и съответно без време cancel-нат 🙂