Още двама любими режисьори се ориентират към сериализирания формат за разказване на истории. Дейвид Финчър режисира първите два епизода на „Къща от карти“, Стивън Содърбърг превърна „The Knick” в нещо специално, Уди Алън направи своя не съвсем успешен опит, а ако това не стига, то вярваме, че продължението на „Туин Пийкс“ е сред най-очакваните проекти за 2017 година не само от нас.

Макар да сме обречени на някои безобразия, каквото е тазгодишният безсмислен римейк на класиката „Великолепната седморка“, уестърн жанрът сякаш не е мъртъв. Или поне се опитва да не бъде. Куентин Тарантино отдава своя дял, към него бихме зачислили и развлекателната анимация „Ранго“, но мястото на пиедестала принадлежи единствено на „Непреклонните“ от Братя Коен. (Вмъкваме, че „Няма място за старите кучета“ е по-скоро дяволски добра деконструкция на жанра, отколкото негов пряк представител и затова не го поставяме на челно място). След криворазбрания и крайно недооценен „Аве, Цезаре“, доста се чудехме накъде ще поеме любимото ни режисьорско дуо.

Изглежда Джоуел и Итън Коен се подготвят да напишат и режисират „The Ballad Of Buster Scruggs”, който ще има както телевизионен, така и кино-компонент. Засега не са разпространени други детайли, освен че сетингът ще е Дивия Запад, а студиото „Annapurna Pictures” ще продуцира. Историята ще включва шест сюжетни линии, които ще се пресекат. Остава да стискаме палци скоро да се разбере, че и редовният съучастник Роджър Дийкинс се е присъединил.

Досега Братя Коен не са режисирали сериали, но са продуценти и на двата върховни сезона на „Фарго“, който е вдъхновен от едноименния им филм от 1997 г.

Следим с интерес всички нови проекти на Братята и мигом бяхме заинтригувани от този, така че несъмнено тук ще можете да откриете бъдещи новини за него.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *