През изминалите дни се събраха няколко кастинг новини около подготвяното от Робърт Родригес продължение на „Мачете”, озаглавено „Machete Kills”, които не успяхме да отразим навреме, но сега ще се възползваме от дебютиралия втори промо плакат на филма и ще си наваксаме.

Преди това обаче ще ви представим първия плакат на „Sin City: A Dame To Kill For” – дългоочакваното продължение на „Sin City: Град на греха”, което с години ни бе обещавано от Родригес, и сега най-накрая наистина ще имаме шанс да видим – филм, нека не се лъжем, далеч по-важен от „Machete Kills”.

Sin City: A Dame To Kill For - плакат

Радваме се, че Франк Милър се завръща като ко-режисьор на филма. Той споделя, че връзката между този и предишния филм ще бъде героинята на Джесика Алба, Нанси Калахан, което в известна степен потвърждава нейното участие. Потвърдено е и завръщането на Мики Рурк и Розарио Доусън, а за останалата част от актьорите като Клайв Оуен, Брус Уилис и Майкъл Кларк Дънкан ще трябва да почакаме.

Повече подробности за проекта можете да прочетете в новините ни до момента.

А сега ето и споменатия по-горе постер на „Machete Kills”.

Machete Kills - плакат

Вероятно виждате най-интересната новина около този филм, която е участието на Мел Гибсън като злодея. Големи почитатели сме му, но той продължава да се забърква в скандали и не вярваме точно този филм да възвърне загубените му позиции пред Холивуд. Точно заради това уважаваме избора му за ролята.

Другите нови попълнения в кастинга включват изключително сексапилната София Вергара, Амбър Хърд, Деймиън Бичи и евентуално Тони Джа. Сред завръщащите се актьори са Мишел Родригес, Джесика Алба, Том Савини и, разбира се, Дани Трехо в титулярната роля.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *