Джейсън Стейтъм

Бавим тази новина цяла седмица, защото чакахме опровержението, което все още ни се струва неизбежно (подобно на новината за „участието” на Стейтъм в „Трансформърс 4”). Но явно няма да се отървем толкова лесно и по всичко личи, че в слуховете има поне някаква истина – определено не е сигурно, но според Twitch „Universal Pictures” искат да снимат „Бързи и яростни” 6 и 7 в Европа и в момента преговарят с Джейсън Стейтъм да участва в единия или двата филма.

Честно казано изненадваме се, че повечето реакции при тази новина са „Ами, да, че кой друг да вземат, Джейсън е идеален, направо роден за това”. Според нас, категорично няма нужда да се влива нова кръв в тази поредица, а и никак, ама никак не ни харесва идеята Вин Дизел и Стейтъм да делят екрана. Да не говорим как смесицата на акценти ще се отрази на нежните ни уши. И защо, за Бога, Стейтъм ще иска да участва в шестия или седмия (или и двата) епизода от поредицата, дори и след „възраждането” (ако не друго, поне във финансово отношение) с петия епизод? Разбираме желанието на Дизел и Уокър да има още и още филми, какво друго ги чака тях двамата? Но Стейтъм си има собствени увехнали продължения, с които да ни тормози.

Общо взето, това е. Нямаме какво повече да добавим и така или иначе вече изписахме прекалено много по темата. А ако въобще ви вълнува, режисьорът на третия, четвъртия и петия филм, Джъстин Лин, се отказа от режисурата на „Терминатор 5” и римейка на „Шотландски боец”, за да се завърне и този път.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Един повод за радост от наближаващата апокалиптична 2012 – няма да видим Бързи и яростни 6 и 7.

  2. Кефи ме Джейсън обаче някакси не мога да си представя в Бързи и яростни!
    За Уокър не знам но Винчо го чака продължението на Хрониките на Ридик. 😉

  3. Нещо притеснително в това,че се говори за филми от 5 част нагоре??

  4. О БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ще пропищя!
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!! ?(в момента квича като прасе на 23 декември. Представяте ли си звука?)
    В Холивуд има тотално болни мозъци. Ама яко болни. Фройд и компания немогат да помогнат.
    Най хубавата новина в цялата работа е, че тоя катил(режисьора) се е отказал от терминатор 5 и „Боеца“
    За терминатор нямам нищо против продължения, но качествени.
    За „БОЕЦА“ препоръчвам да не го ПИПАТ!!!
    Че ще ида там и ще им строша главата. Хич да не го пипат, щото ше им дърпам ушите и ще ида там и ше ги разринем сичките 🙂

    П.С. Не знам го тоя Уокър(всъщнос знам, ама това е актьор, който не е никакъв актьор, но успешно меже да играе роял в Стъклен дом или „някакви часове разлика“) ама за нищо не става.

    А Вин Дизел.. Хмм… Вин Дизел има 1 (казвам един!) хубав филм. Това е Find Me Guilty.

    И разбира се първия му филм изобщо. Еди от шедьоврите на 20-ти век на киното Awakenings (1990), но там ролята му е малка и неможем да го причислим към филмите му. А мен лично(не знам защо!) но много ми харесва Пълен мрак и ролята на Дизел в него.

    П.С. 2. Да на са смели да пипат „Боеца“!!!!!

  5. „Слуховете са, че осма част, ще е “крос-оувър” с “Експендабълс”… “
    😀 😀 😀

    Колко по-зле може да стане?