sw-20161231

Все още ни е трудно да приемем мисълта, че Кари Фишър ни напусна преди няколко дни. След кратката поява на младата Лея Органа в „Rogue One“, усетихме удара още по-тежко. Не знаем какво да кажем, освен че Фишър завинаги ще остане в сърцата ни и в историята на киното.

Другия декември ни предстои да я видим в „Междузвездни войни: Последният джедай” (представяме си колко емоционално ще ни бъде да гледаме сцени с нея). Знаем, че актрисата е завършила снимките си по проекта. Какво и как ще правят продуцентите за девети епизод нямаме представа, а и за момента не ни интересува. Надяваме се, честно казано, употребата на CGI да не прерасне в постоянна експлоатация на починали актьори.

Трейлърът за предстоящия Star Wars филм се очаква да се появи чак пролетта. Вече писахме за някои от подробностите, които знаем до момента от Адам Драйвър, а вчера от своя фейсбук профил Оскар Айзък сподели снимка, която нямаше как да не отразим. На нея виждаме Кари Фишър и Марк Хамил в костюмите си по време на снимките на „Епизод VIII“. Вижте ги:

15776745_1330287570346205_8840519978902773926_o

Коментарът на Айзък:

„Тя нямаше търпение за претенциозност и small talk. Виждаше сърцето на нещата, от различен ъгъл, със сурова мъдрост, която идваше от трудните уроци, които беше научила. И, човече, дали не ме разсмиваше“.

Излишно е да пишем каквото и да било.

Премиерата на „Епизод VIII” е 15 декември, 2017 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Все се надявах Нейно Кралско Височество да развърти меча, пък Люк да кривне на тъмно….

  2. И аз си го мислих, ама ще е ту мъч.
    Може атентат да спретнат или пък Люк…… или пък CGI, аз съм ЗА този вариант

  3. Може деветият епизод да започне като втория… но атентатът да е успешен.