Възможен ли е “Kick-Ass 2: Balls to the Wall”?

Кой казва, че продълженията трябва да са приоритет само на изключително успешните филми, а не и на хубавите? Ами, всъщност историята показва именно това, но със сигурност могат да се намерят примери и за противното. “Kick-Ass Шут в г*за” е точно такъв пример, макар и да не можем да отречем, че въпреки че не изкара стотици милиони, той съвсем не е и на загуба.

Преди обаче да се зарадвате от самата новина имайте предвид, че напълно е възможно да става въпрос за “publicity stunt” във връзка с новото списание на автора на “Kick-Ass” Марк Милар “CLiNT”.

“В първия брой Милър представя и продължението на “Kick-Ass”. Филмът ще се снима през 2011 и ще излезе по кината през 2012, но феновете могат да разберат ще се случи две години по-рано. Само трябва да си вземат CLiNT.”

Засега това е единствената информация, но се надяваме в бъдеще да научим повече за проекта, защото “Kick-Ass 2: Balls to the Wall” със сигурност е филм, който искаме да гледаме. Ако сте един от малкото хора, които са гледали първия филм по нашите екрани, значи знаете защо. Ако ли пък още не сте го направили, побързайте, защото няма да имате тази възможност още дълго време. Все пак, вместо него трябва да се въртят помии като “Скатавки” или пък “Отстреляй бившата”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *