Ридли Скот в задкулисен поглед към „Alien: Covenant”

Добре, нека върнем газта след леката пред-трейлърна истерия от последните два дни, която касаеше „Пришълецът: Завет”. Или както се казваше в един от филмите от серията: This is Rumor Control. Here are the facts!

По първоначални данни (разбирайте главно спекулации), днес трябваше да се появи мегаочакваният първи трейлър на „Пришълецът: Завет”, но освен ако някой умишлено не заблуждава колегите, с които работи (на високо ниво), имаме уверение от сигурен източник, че това няма да се случи. Вместо това, ще получим поредната подгряваща снимка, а самата реклама ще дебютира по Коледа.

Тъпо ни е малко, че ще трябва да почакаме още няколко дни, но трябва да признаем, че Коледа е перфектният момент за дебюта на прилично кървав трейлър на „Пришълецът”. Пък и ще имаме нови кадри всеки ден, които да ни разсейват. В този ред на мисли, ето снимката от вчера следобед, на която (според нас) виждаме коридор от кораб на Инженерите, но се носи слух, че може да е на Цитаделата, която сме виждали на изтекли задкулисни снимки, част от които може да откриете тук.

185612082104
185612082104

По отношение на новия код се сетихме за една шега на големия Еди Изард за номерирането на „Star Wars” филмите, която ще перифразираме за нуждите си: „They are fucking with us numerically, aren’t they!”

Предишните снимки, официален плакат и всякаква информация за филма може да откриете в новините ни до момента.

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде с „Пришълецът”, с „Пришълецът: Завет” – втората част от прикуъл трилогията, която започна с „Прометей” и която се свърза директно с изключително важната му фантастична творба от 1979 г. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят, чиито единствен обитател е синтетичният Дейвид (Майкъл Фасбендър), оцелял от обречената експедиция на кораба „Прометей”.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments