Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде с „Пришълецът”
Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде с „Пришълецът”

Усещате ли?! Това е чувството на осезаемо вълнение от срещата с предстоящия първи трейлър на „Пришълецът: Завет”, който се очаква всеки момент – най-вероятно утре, ако слуховете и разчитането на кодове се окажат верни (а и се знае, че трейлърът вече е официално класифициран и е дълъг 2:03 мин.).

След вчерашната вълнуваща снимка, рано тази сутрин се появиха още два нови кадъра, които също носят огромен „Aliens” vibe, особено този с Катрин Уотърсън в ролята на Даниелс, която го раздава Елън Рипли all the way! На втория пък виждаме силно застъпените във франчайза камери за анабиоза. Точно тази снимка беше разпространена с още един код 130112062104, който според „Интернет” или представлява координати на локация, определяща часовата зона, за която се отнася часът на дебют на трейлъра (предполагаемо обявен от предния код), или времето оставащо до неговата поява, измерено в милисекунди.

Катрин Уотърсън fox-release-another-alien-covenant-still-with-new-cryptic-number-25

Докато чакаме трейлър, в новините ни, посветени на филма, може да си припомните всички снимки и информация за сюжета, героите и актьорите, с които разполагаме до момента. Припомняме и краткия официален синопсис.

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде с „Пришълецът”, с „Пришълецът: Завет” – втората част от прикуъл трилогията, която започна с „Прометей” и която се свърза директно с изключително важната му фантастична творба от 1979 г. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят, чиито единствен обитател е синтетичният Дейвид (Майкъл Фасбендър), оцелял от обречената експедиция на кораба „Прометей”.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Ако следваме логиката за микросекундите, то би трябвало трейлърът да се появи още тази вечер. Но много сайтове смятат, че може да дебютира през празничния уикенд 🙂

  2. Дааааа е това чакам аз…. Това е друга хава… Е на това съм истински фен и ще се размажа от кеф.

    1. Сатърче, тук да внимаваш с оценките, че на Коледа стават чудеса ?