alien-covnentii-20161201

След вчерашния страхотен тийзър на „Blade Runner 2049” нетърпението ни за първия трейлър на „Alien: Covenant” стана дори още по-нетърпимо, а за капак от 20th Century Fox разпространиха и доста любопитна нова снимка от филма, която направо ни довърши.

Нямаме потвърдена информация какво точно виждаме на кадъра, но най-вероятната и често цитирана възможност е, че става дума за силите за сигурност на Weyland-Yutani от космическия кораб „Covenant”, които се готвят да влязат в битка с Пришълец. Не ни вълнува чак толкова дали тази спекулация ще се окаже истина или не, по-важното е, че получаваме адски силен „Aliens” vibe, което за нас е огромен плюс. Вижте.

Пришълецът: Завет

Допълнителен интересен момент е, че снимката беше разпространена с криптираното заглавие 220512052104 и мигновено в нета се появиха множество теории какво точно означава това. Засега като че ли печели теорията, че това е 22 декември, 12:05 часа, 2104 г. (когато се развива действието на „Alien: Covenant” – точно десет години след събитията в „Прометей”) и първият трейлър на филма ще се появи на същата дата и час тази година.

Дали това ще се окаже вярно ще разберем само след два дни. Стискаме палци да е така!

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде с „Пришълецът”, с „Alien: Covenant” – втората част от прикуъл трилогията, която започна с „Прометей” и която се свърза директно с изключително важната му фантастична творба от 1979 г. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят, чиито единствен обитател е синтетичният Дейвид (Майкъл Фасбендър), оцелял от обречената експедиция на кораба „Прометей”.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. при тях не са ли обърнати месеца и датата?

  2. Да, по принцип са обърнати, но няма как да е 5 число на 22 месец. Ако така записано, както спекулираме по цифрите за предполагаемата дата. 😉
   Може, ако обърнем цифрите да е 22:05 часа вечерта (съдейки по снимката) и тогава дата да е 5 декември 2014 г. така би трябвало да е най правилно. А и по принцип първо се пише часа след това датата…. и тогава става 22:05 часа на 5 декември 2104 г. Което звучи най правилно.

 1. Тази седмица едвам е започнала, а вече какви неща се случват… ?

 2. Имам чувството,че чакам трейлъра повече от самия филм,дано да го пуснат след два дни,че ще взема да си докарам удар,докато го видя

 3. Снощи луднах по новината 😀 . Прочетох още повече спойлери и направо си ни очаква истински „AlienS: Covenant “ .Трилърът ще пръсне !

  1. 220512052104=22:05ч. 05.12.2104г.
   При американците месеца и деня са обърнати.

  2. Маркетинговият екип просто се гъбарка с фенбойчетата, това е. Не търсете под вола теле – едва ли има особен смисъл в кодовете… пък и какво значение има? До ден-два трейлърът ще светне.

 4. „Assassin’s Creed“ излиза днес, така че очаквам трейлър най-късно до малките часове на 22-ри. 🙂