Досега не сме ви представяли „MindGamers” на Андрю Гот („Gallowwalkers”) и честно казано след като гледахме първия трейлър, който дебютира вчера, разбрахме защо сме го игнорирали.

Филмът разказва за група млади учени, които правят грандиозно откритие – начин чрез компютърна система да създадат връзка между умовете на човечеството. Възможностите включват и прехвърляне на двигателни функции, позволяващи плашещи опции за масов контрол.  Скоро обаче групата осъзнава, че самите те са част от много по-мащабна схема.

Вижте първия трейлър:

Грам не сме впечатлени. Изглежда като евтинджос с минимални развлекателни качества. От друга страна, имайки предвид у нас колко се харесват бози като „Люси” и „Превъзходство”, няма да се изненадаме, ако филмът издрапа до първото място в някои сайтове за свободно споделяне. Както може би забелязахте, в „MindGamers” ще видим Сам Нийл и Том Пейн („The Walking Dead”), които в никакъв случай не са основание да запишем проекта сред приоритетните.

В случай, че ви е станало интересно обаче, може да хвърлите едно око на игратаMission Unlock Enoch”, която базира част от логическите си загадки на концепцията на филма. Възможно е да се окаже по-интересната част от цялата работа.

Премиерата на „MindGamers” е през март догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *