След напускането на режисьорският си пост в „Deadpool 2”, Тим Милър е избрал да продуцира „игралната“ версия на играта „Sonic the Hedgehog”. Все още няма много информация за проекта, но се знае, че ще включва смеска между игрални кадри и анимация.

Милър ще режисира заедно с Джеф Фаулър („Where the Wild Things Are), продуцент ще бъде Нийл Мориц, а сценарият изготвят Патрик Кейси и Джош Милър, които имат опит с нискобюджетни комедии и хоръри като „Dorm Daze” и „Transylmania”. Анимационната част от филма ще поемат Marza Animation Planet, част от Sega, собственика на играта и авторските права.

Тим Милър споделя:

Джеф е изключителен режисьор със силен усет. „Светът на Sonic представя перфектната възможност за Джеф да се възползва от опита си в анимирането и да представи героят в нова светлина.“

Трябва да признаем, че изпитваме сериозни притеснения за този проект най-вече заради сценаристите, чиито репертоар е пълен с тотални брадви. Не вярваме, че те ще могат да предложат нещо интересно. Също така си мислим, че този филм е неочаквана стъпка за Милър, който вече има амбиции и да режисира далеч по-високопрофилния  „Influx“, по романа на Даниел Суарез, „Прилив”.

Тим Милър се раздели с „Deadpool 2” поради творчески различия със звездата на филма, Райън Рейнолдс. С най-големи шансове за да го замести е Дейвид Лайч („Джон Уик“).

Sonic the Hedgehog” може да очакваме чак през 2018, като премиерната дата е 19-ти октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments