Кейси Джоунс

Кейси Джоунс ни е сред любимите герои от франчайза „Костенурките нинджа“. Припомняме, че той е сред съюзниците на мутиралите тийн-рептилии, а по-късно завързва романс с Ейприл О‘Нийл. Радва ни фактът, че досега беше до голяма степен адекватно представен в няколкото пълнометражни версии на комикса (в игралните в образа се превъплъти Елиас Котеас, а в триизмерната анимация от близкото минало носещият маска за хокей отмъстител беше озвучен от Крис Еванс). Сега е ред на Стивън Амел да се пробва.

Амел, който напоследък събира актив като друг комиксов персонаж – Оливър Куийн от сериала „Arrow“ – ще се присъедини към завръщащия се каст от първата част, а снимките ще започнат до няколко дни. Още нещо (сравнително) интересно стана ясно наскоро; в новия филм ще мернем и това крехко създание:

Алесандра Амброзио

…което бързаме да ви представим в случай, че не сте запознати с необятния и суетен свят на модата – мацката е Алесандра Амброзио и е преди всичко бразилски модел и секссимвол. Тя ще има незначителна, но несъмнено красива роля като обекта на желание на оператора Върн, изигран пак от (неприятния ни и досаден) Уил Арнет. Също с дребно участие ще е и спортистът Дж. Дж. Редик, а в скорошно интервю играчът на Los Angeles Clippers спомена работното заглавие на проекта („Half Shell“).

Накрая обаче (в името на чистата фенщина, а и защото само по себе си е ужасно култово) се връщаме подобаващо към хокейния наказател, като ви предлагаме компилация с проявите на Джоунс в анимацията „Костенурките нинджа“ от 80-те години на миналия век, с която екипът на този сайт е израснал – обърнете внимание какъв тотален психопат и кретен е героят в „гласово“ изпълнение на Пат Фрейли:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. бягах от училище заради това деЦко…то па често съвпадаше с режима на тока

  2. Всички си падахме по това „децко“. 🙂
    А Уил Арнет е жесток и авторът на новината очевидно си няма представа за какво говори. 🙂