Честно казано, доста се чудихме дали въобще да отразим най-новия слух за кастинга на Кейбъл в „Дедпул 2”, защото няма абсолютно никаква официална информация или поне намек за такава. Но в крайна сметка решихме, че понякога си заслужава да поспекулираме, а и никога не се знае кой от безбройните слухове може да се окаже истина.

Едно е сигурно и това е, че по продължението на „Дедпул” се работи усърдно и както знаем от изненадващо скучната „post-credits” сцена, във филма ще се появи любимият на феновете мутант Кейбъл, с който Дедпул често си „партнира” в комиксите (двамата си имат и общия „Cable & Deadpool”). На секундата започнаха слухове и предположения, сред които се чуваха имената на Стивън Ланг (изглеждаше доста добър избор, но програмата му е пренатоварена с продълженията на „Аватар”), Рон Пърлман и Долф Лундгрен. Сега към тях се присъединява и Кайл Чандлър като потенциален кандидат.

Домино
Домино

Поне на пръв поглед е малко странно Стивън Ланг, Долф Лундгрен и Кайл Чандлър да се споменават за една и съща роля, но според нас би могло да се получи нещо доста добро – най-малкото Чандлър вероятно ще се сработи добре с Райън Рейнолдс и неговия Дедпул. Въпреки че не е огромна звезда и може би само по името не бихте се досетили задължително за кого става дума, той е наистина талантлив актьор и доказателство са ролите му във „Вълкът от Уолстрийт”, „Zero Dark Thirty”, сериалите „Bloodline” и „Friday Night Lights” и още много.

Кейбъл
Кейбъл

Дали е подходящ за Кейбъл засега няма да обсъждаме, поне докато не стане ясно има ли и колко са фактите в слуховете. Вместо това трябва да споменем още един мутант, който се очаква да има роля в „Дедпул 2” – Домино, която в комиксите понякога се опитва да убие Кейбъл, но понякога е негов лейтенант и любовница. Засега не е ясно какви точно ще са взаимоотношенията им във филма, нито коя актриса ще видим в ролята (ако действително е част от финалния сценарий). Засега най-популярният слух е Макензи Дейвис от „Марсианецът”, сериала „Halt and Catch Fire” и предстоящия „Blade Runner 2”, която засега не е имала безброй възможности да ни заплени, но въпреки това ни радва. Нямаме нищо против да я видим като мутант, особено имайки предвид точния мерник и любопитните способности на Домино, която може да манипулира шанса в своя полза, осигурявайки си „добър късмет” (съответно „лош късмет” за противниците ѝ).

Ще повторим и потретим, че всички кастинг предположения са точно това – непотвърдени предположения, поне засега. Но ние поне нямаме нищо против да се окажат истина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Едва ли има Х-фен който при идеята Кайл Чандлър да е Кейбъл да не изкрещи NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    Пича е талантлив, и аз му се кефя, но завинаги ще си остане „оня дето чете утрешния вестник“. Да, може да има химия м/у него и рейнълдс, ама в друга роля, не и Кейбъл демит

  2. Кайл Чандлър като Cable звучи не просто малоумно, а направо нагло тъпо.

  3. Стивън Ланг би бил наистина пефектен избор….
    Пък и не виждам с какво му е пълна програмата след като продълженията на Аватар не са започнати да се снимат, а както е тръгнало едва ли скоро и ще започнат да се снимат….

  4. Чандлър ще е страхотен избор! Имаме нужда от различни и смели кастинг решения. Стига са залагали на сигурно и невдъхновено, като Къмбърбач за Стрейндж или както би бил Ланг за Кейбъл. Крейг за Бонд, Леджър за Жокера… това се иска. И стига сте философствали какъв точно е образа в комикса и прочие…. Това не е комикса, това е авторова интерпретация и когато се подхожда смело и нетипично, е хубаво да видим крайния резултат преди да критикуваме.

    1. Точно Deadpool спечели именно от това колко близък бе до първоизточника си- от костюма до Рейтинга, през комиксовата същност на героя.

    2. По същата малоумна логика кастнаха Идрис Елба като Роланд.

  5. С тази разлика, че Тъмната кула не си я гледал и не знаеш какъв е крайният резултат. Може в контекста да работи. Никога не се е случвало нещо, което на пръв поглед изглежда малоумно, да се окаже супер? Или пък обратното?