Дори и в нашите очи изглежда странно, но като че ли сме почитатели на Илай Рот, без значение дали се изявява като режисьор („Hostel” 1 и 2 – просто не можем да се насилим да им казваме „Хотелът на ужасите”), като актьор („Гадни копилета”) или като продуцент („The Last Exorcism”).

Поради тази причина сме заинтересувани от най-новия му продуцентско-актьорски проект „Aftershock”, режисиран от чилиеца Николас Лопес („Fuck My Life”, „Fuck My Wedding”), вдъхновен от големите земетресения в Чили от 2010-а.

По-конкретно, „Aftershock” разказва за шестима приятели, които трябва да се справят с последиците от силно земетресение, опустошило града около тях и освободило група обитатели на близка клиника за душевно болни.

Сега, благодарение на SlashFilm, можем да видим първите официални снимки от филма.

Aftershock

Aftershock

Aftershock

Aftershock

Aftershock

Много кръв, много нещо.

По принцип си падаме по катастрофични филми, но като че ли този обещава да бъде малко по-различен от обикновено, което може само да ни радва. Надяваме се в скоро време да видим и първия трейлър.

Режисьор на „Aftershock” е Николас Лопес, а в ролите са Илай Рот, Ариел Леви, Николас Мартинес, Лоренца Изо, Андреа Осварт, Селена Гомес и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Рот в крайна сметка трябва да реши какъв иска да бъде. Актьор, режисьор, продуцент…..

    Ясно е че се опитва да имитира кариерата на ментора си Тарантино, но след От здрач до зори Тарантино поне се насочи твърдо към режисурата и спря да се появява в големи роли. Хостъл беше успешен филм за Рот, но това не е толкова голям успех който ще му топли под краката завинаги.

    Да се стегне и да вземе да режисира нещо стабилно, иначе ще пропадне в Б-групата.

    Иначе за филма в статията няма какво да кажа. Поредната нискобюджетна продукция която едва ли ще остави някаква следа. Независимо от връзката си с реални събития.

  2. Че той някога бил ли е извън „Б-групата“? 🙂

    Според мен обаче, Рот не е изцяло лишен от талант, а този филм има потенциал. 🙂

  3. Хотелът на ужасите е най-олигофренския хорър правен някога. Мислех че е дело на карикатурата Уве Бол, но то се оказа че е дело на другата карикатура, Илай Рот a.k.a малката пиявица дето се е залепила за Куентин Тарабалантино и не престава да се хвали с връзките си. То не че очаквам Тарабалантино да подкрепи истински талант де………………..

    Ооо да, забравих да спомена че едно от хобитата на господин Рот е да премята жени с шамари и тукати. Истински ангел! Идва ми да го цункам.

  4. @Bek
    Точно в целта. Хостел е ебаси комичния бълвоч. Илай ми е симпатичен само в ролята си от копелетата, но като режисьор е пълен трагикс.

  5. Аз не съм фен на „Кабин Фивър“, но „Хостел“ е доста приличен хорър и има готина идея, която си е скери, като се замислиш. Не знам защо не ви харесва.