С наближаването на премиерата на „Rogue One: История от Междузвездни войни” ще започнем все по-често да получаваме всевъзможни рекламни ъпдейти и по традиция ще има хора, които ще се изнервят, но това е положението и ние ще се включваме, където можем. Така след скорошния отличен втори трейлър и вчерашната серия character постери, днес отправяме нов поглед към филма, който идва под формата на нови снимки и поредица от така наречените „trading cards”, разкриващи няколко изключително любопитни второстепенни образа.

Преди да видите статичните образи обаче, предлагаме ви едно видео, което обединява (в хронологичен ред) абсолютно всички трейлъри, които сме виждали до момента. Изненадващо, времетраенето му не е никак дълго.

Ето и споменатите по-горе карти и снимки.

rogue-one-star-wars-movie-images-33 rogue-one-star-wars-movie-images-32 rogue-one-star-wars-movie-images-31 rogue-one-star-wars-movie-images-30 rogue-one-star-wars-movie-images-29 rogue-one-star-wars-set2 rogue-one-star-wars-set1

 

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Тези картички са още един носталгичен гъдел, още си пазя старите Стар Уарс картинки, със същия стил и надпис Star Wars в това „облаче“ или „слънце“ както го наричат някои

    1. Spoiler: много от тях умират като муха в ”Westworld“.