Ето такова разширяване на светове обичаме да гледаме.
Ето такова разширение на светове обичаме да гледаме.

Както писахме в новината за постера на „Rogue One” на Гарет Едуардс, няма нужда да чакаме до утре за новия трейлър. От Lucasfilm и Disney са проявили милост към изопнатите ни нерви и преди час пуснаха въпросната реклама, която е може би най-добрата до момента.

Без да навлизаме в излишни обяснения, представяме ви новия трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни“ в пълното му великолепие:

Не може да сме по-доволни. Всичко, на което се надявахме. Осезаема атмосфера от „Нова надежда”, подробности около ролята на Мадс Микелсен (харесва ни, че е баща на Джин Ерсо и разбунтувал се проектант на Звездата на смъртта), страховит Бен Менделсон (дори пред Вейдър) и епични сражения. Отново настръхнахме от чист, неподправен кеф и си припомнихме колко благодарни трябва да се чувстваме, че живеем във време, когато една от любимите ни кино вселени се възражда на голям екран.

adfadfgadgg

fghfgfg

fghfghfgjhfj

gfsdgsdgad

jhfhkjf

mendelson

mikkelsen

mikkelsen2

rizahmed

Припомняме ви официалния синопсис и ви предлагаме един руски постер:

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

zz18f95b4d-700x941

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 Comments

  1. Вейдър ще го развърти фор шуър, дано нареже Ип Ман 😀

  2. Оооо да, определено искам lightsaber duel между Ип Ман и Вейдър . Много искам да видя едно в едно бой с зверска хореография, както в игрите или аниметата, които са в youtube . Дори това фенско клипче има по-добра хореография от всичките филми до сега https://www.youtube.com/watch?v=Djo_91jN3Pk

 1. Xм, сега се замислям, че образът на Мадс Микелсен е потенциален сюжетен goof за поредицата. Звездата на смъртта се появява още в „Клонираните атакуват“ като концепция, а строежът започва в „Отмъщението на ситите“.

  1. Хъ? Нали това новото се пада между „Отмъщението“ и „Нова Надежда“?

  2. Да, но ме съмнява Джин да е била родена по време на втория епизод, а именно тогава (май на Geonosis и под supervision на Дарт Тиранъс) е направен дизайнът на Звездата на смъртта. Сигурно тогава и героят на Микелсен е бил съвсем млад… освен ако той в таймлайна около „Rogue One“ не се оказва дизайнер само на оръжието, не на самата станция. Ба ли го, дано са го обяснили добре и не се окаже някоя червена херинга. 🙂

  3. На кой му пука след последният филм честно :P.Пйу-пау да има. Епика да има, малко драма и хайде на продължението, на продължението, маскирано като нов филм, само дето черпи идеи от други, и всъщност вече сме го гледали щото играе ролята и на рибуут ъф съм соурт. Всички са щастливи. Roll on snare drum. Curtains.

  4. межди Е2 и Е3 са три години, м/у Е3 и Е4 бяха май 19, което прави главната героиня да е около 26-7 че да отговаря на изискването….и май се получава.
   Иначе да, едва ли много хора са се замислили

  5. Абе… спорно е. Нека видим как ще е във филма, сигурно са го измислили като хората. 🙂

 2. Видях няколко ревюта,едното беше отрицателно, другите положителни.Този с отрицателното не е доволен, защото сериозния тон във филма е смекчен 🙂