Преди няколко дни ви представихме втория трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни”, който ужасно ни развълнува за завръщането ни в познатата вселена. Оттам и ентусиазмът ни да отразяваме всеки малък ъпдейт по темата.

Настоящата новина е кратко представяне на първите character постери, които разкриват основните герои в историята. Засега само при нас може да видите българските им версии.

rogue-one_character_banner_baze_bulgaria

rogue-one_character_banner_bodhi_bulgaria

rogue-one_character_banner_cassian_bulgaria

rogue-one_character_banner_chirrut_bulgaria

rogue-one_character_banner_droid_bulgaria

rogue-one_character_banner_jyn_bulgaria

rogue-one_character_banner_krennic_bulgaria

rogue-one_character_banner_saw_bulgaria

Разликата е несъществена, но все пак ето една галерия и с оригиналния вариант на постерите.

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *