The Place Beyond the Pines” с Райън Гослинг

Прехвърляйки ревюта на интересуващите ни (а и не само) филми от все още продължаващия фестивал в Торонто, попаднахме и на едно на „The Place Beyond the Pines” на режисьора Дерек Сианфранс („Blue Valentine”) с участието на Райън Гослинг и Брадли Купър и набързо разцъкахме да видим какво сме писали за него.

За наша най-голяма (лоша) изненада се оказа, че до момента не само не сме писали новина за филма, но и въобще не сме го споменавали, което направо ни се видя като престъпление. Особено при положение, че си падаме както по Сианфранс, така и по Гослинг, и за нищо на света не бихме пропуснали втория им съвместен проект след „Blue Valentine”. Затова веднага поправяме грешката си и ви представяме първите кадри от филма, въпреки че не са кой знае какво – не като качество, а като възможност да придобием по-добра представа за качествата на филма и за какво точно става въпрос в него.

Преди да видите клиповете обаче, прочетохме, че сюжетните изненади са особено важни във филма и по-добре да не знаем прекалено много, затова предлагаме едно по-общо съдържание, просто за да имате някакъв контекст, в който да поставите клиповете.

Филмът се фокусира върху трима души. Люк (Райън Гослинг), мотоциклетен каскадьор и бивш престъпник, който търси начин да изгради семейство с бившата си изгора Росина (Ева Мендес) и новородения им син. Айвъри (Брадли Купър) е амбициозен млад полицай, който се превръща в местен герой, но е принуден да се бори с корупцията в полицейското си управление. И последно, Джейсън (Дейн ДеХаан) е отчужден тийнейджър, който търси истината за починалия си баща
Както можете да се досетите, историите на тримата са свързани, въпросът е как.

Абсолютен изрод е Гослинг с тези татуировки – щеше ни се да видим малко повече от него, но явно ще трябва да почакаме още малко. Що се касае до първия клип, можем да кажем, че сме адски доволни от ритъма и начина, по който е монтиран – изпълненията също са перфектни. В режим на сериозно очакване сме!

Сценарист и режисьор на „The Place Beyond the Pines” е Дерек Сианфранс, а в ролите са Райън Гослинг, Брадли Купър, Ева Мендес, Дейн ДеХаан, Брус Грийнууд, Рей Лиота и др.

Премиерата е предвидена за 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. хммм, в тази си руса вариация РайънЪТ изглежда още по-млад 😀 8)
    режисьорът нещо се оплита в обяснения, ала сигурно това е нормално на „червения килим“…