Ханибал

Две седмици преди премиерата на новия, трети сезон на любимия ни сериал „Ханибал”, NBC представиха ново удължено промо, в което основните действащи лица разкриват любопитни подробности за това какво е различното тази година и какво можем да очакваме като събития.

Според Каролин Давернас, която изпълнява ролята на Алана Блум (не сме сигурни доколко появата ѝ или тази, на който и да е от другите герои, чиято съдба остана неразрешена в края на миналият сезон, означава, че са живи), новият сезон ще бъде като „a blank slate” – ново начало, при което всичко е възможно.

Големият акцент във видеото обаче е първият ни поглед към серийния убиец „Феята на зъбчетата” Франсис Долархайд, познат още като Червения дракон, чиято роля се изпълнява от Ричард Армитидж. Също така за секунди се мярка и новият Мейсън Върджър – Джо Андерсън, но него вече сме го виждали на снимка.

http://www.youtube.com/watch?v=9pNXLmDdrL0

Чудно! Нямаме търпение да почва сезонът и още отсега палим свещичките в молитва NBC да дадат одобрение за следващия.

Предполагаме сте забелязали, въпреки че изглежда страхотно и дори я има полугола, не споменахме нищичко за абсолютната ни любимка Джилиан Андерсън, която вече е „series regular” като „булката на Ханибал” д-р Бедилия дьо Морие. Това е защото имаме нещо специално – отделно промо и плакат, посветени изцяло на нея. Не бихме могли да сме по-доволни.

http://www.youtube.com/watch?v=lQ4Bn5YuGcE

плакат

За финал вижте и няколко изискани снимки на актьорския състава, които са в тон с новия Флоренциански сетинг на сезона.

Мадс Микелсен

Ханибал” („Hannibal”) е създаден от Брайън Фулър, а в главните ролите са Мадс Микелсен, Хю Данси, Лорънс Фишбърн, Каролин Давернас, Джилиан Андерсън, Джо Андерсън, Ричард Армитидж, Нина Арианда, Раул Еспарза, Закари Куинто и други.

Премиерата на трети сезон е 4 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Верно ли спират сериала след излъчването на 3 сезон ?!? Или новината която четох в един чужд сайт не е истина…