Новината ни за първия трейлър на дългоочакваното завръщане на легендата Уорън Бийти пред и зад камерата с „нетрадиционната любовна история” „Rules Don’t Apply” беше изцяло в положителна светлина, но истината е, че повечето от нас останаха леко разочаровани, тъй като очакванията ни бяха за нещо малко по-различно и сериозно. Сега обръщаме поглед към най-новата реклама на филма с надеждата, че след като вече знаем какво да очакваме, ще сме доста по-доволни от това, което виждаме.

Припомняме, че „Rules Don’t Apply” разказва за връзката между младата и красива актриса и баптистка Марла Мобрей (Лили Колинс), която работи под договор с ексцентричния милиардер Хауърд Хюз (Уорън Бийти), и нейния консервативен и дълбоко религиозен шофьор-методист Франк Форбс (Олдън Еренрайх), на който му предстои да се омъжи за своята училищна любов. Привличането между двамата не само преобръща досегашния им живот и поставя на изпитание техните религиозни убеждения, но и нарушава най-важното правило на Хюз, забраняващо абсолютно всякакви романтични взаимоотношения между работниците му.

За съжаление, отново оставаме равнодушни, да не кажем и разочаровани. Въпреки това не сме отписали филма изцяло – Уорън Бийти си е спечелил „benefit of the doubt” от тук до края на света и смятаме, че въпреки всичко, има вариант (на базата на историята и творческия състав) „Rules Don’t Apply” да бъде най-малкото приятен.

Режисьор и сценарист на „Rules Don’t Apply” е Уорън Бийти, когото ще видим и в една от главните роли. Партнират му Лили Колинс, Олдън Еренрайх, Алек Болдуин, Анет Бенинг, Стив Куган, Матю Бродерик, Кандис Бъргън, Ед Харис, Оливър Плат, Мартин Шийн, Меган Хилти, Хейли Бенет, Тайса Фармига, Дабни Колман, Пол Сорвино и други.

Премиерата на филма ще бъде на AFI Fest, а по кината тръгва от 23 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Надявам се филма да е наистина добър. има потенциала.
    От към актьорски състав само мога да кажа, че е умопомрачителен. Тук просто няма какво да се коментира…
    П.С. Само се чудя дали Ферис Бюлър ще си вземе още един почивен ден 😉

  2. Bceки път като засека името на Уорън Бийти засрамено се сещам, че не съм гледал „Дик Трейси“ 🙁

    1. Дик Трейси е страхотна…. пародия

    2. Аз очаквам по-скоро поп-културна ноар сатира 🙂