“Fear her curse”

Едно нещо не може да се отрече и това е, че всички тийзъри и трейлъри на „The Woman in Black”, които видяхме до момента, изглеждат супер приятно като визия и атмосфера и абсолютно същото се отнася и за този нов пълен трейлър, представен от MSN UK.

Сега за първи път виждаме малко повече от историята, но без да ни се издават някакви ключови моменти от сюжета, което в днешно време си е постижение, да не говорим пък когато става въпрос за трети пореден трейлър. Освен това в него виждаме повечко от Кирън Хайндс, който ни е адски голям любимец.

Има си усещане за класическа призрачна история (чети клишенце), но както вече казахме, филмът изглежда като да има доста приятна атмосфера и като любители на жанра изпитваме голямо любопитство и желание да го видим. Пък и Радклиф вече не ни е сериозен дразнител, което е едно нещо по-малко (като се казва „едно, едно, кой ти го дава?”), за което да мислим с отрицателен знак.

Историята проследява младия адвокат Артър Кипс (Радклиф), който заминава към отдалечено село, за да сложи в ред документите на наскоро починал клиент. Докато работи в изолираната му къща, Кипс се натъква на няколко трагични тайни, а безпокойството му нараства още повече, когато зърва мистериозна жена облечена в черно. В лицето на местните хора Кипс среща стена от мълчание и е принуден собственоръчно да разкрие идентичността и истинските намерения на Жената в черно, което води до отчаяна надпревара с времето.

„The Woman In Black” е режисиран от Джеймс Уоткинс („Eden Lake”) по сценарий на Джейн Голдман („Звезден прах”, „Kick-Ass – Шут в г*за”, „The Debt” и „X-Men: First Class”), от своя страна създаден по романа на Сюзън Хил, а в ролите ще видим Даниел Радклиф, Кирън Хайндс, Джанет Мактийр, Софи Стъки, Роджър Алан и др.

Премиерата е 03.02.2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. абе – травматично клише (не клишенЦЕ), скучно при това!
    Аз, дето съм му фен на Хари-то (така де, Радклийф), надали ще издържа една история „в епоха“ с опит за съспенс… благодАрим! 8) 😛

  2. Гледах го. Филмът е класическа призрачна история с много атмосфера и приличен финал, но малко ми беше скучничък на места. Трябва да го гледам пак за финална оценка. Сега му давам „Много добър 4 1/2“.

  3. Току що го гледах и аз и ми беше доста скучен. Дано втората част да е по – добра. Но тази не бих я гледал отново. За мен по – добрия избор е „The Awakening“!