След 15 години отсъствие от екран и 18 откакто за последно режисира филм, големият Уорън Бийти се завръща с нов, изключително интересен проект – „Rules Don’t Apply”, който е посветен на Хауърд Хюз. По-конкретно филмът разказва за връзката между млада актриса и нейния шофьор, които работят за ексцентричния милиардер, който забранява абсолютно всякакви романтични взаимоотношения между работниците му.

В главните роли са новият Хан Соло Олдън Еренрайх, Лили Колинс и самият Уорън Бийти, който изпълнява ролята на Хюз. Точно тях тримата виждаме на първите официални снимки от филма, представени от EW.

Олдън Еренрайх Лили Колинс Олдън Еренрайх и Лили Колинс Уорън Бийти

След страхотния „Авиаторът” на Марин Скорсезе сме скептични към филми, посветени на Хауърд Хюс, но не и когато в основата е талантлива холивудска легенда като Уорън Бийти, който многократно се е доказвал пред и зад камерата с филми като „Бони и Клайд”, „Heaven Can Wait”, „Червените”, „Бъгси”, „Дик Трейси”, „Сенаторът” и други. Имаме ужасно големи очаквания към този филм и нямаме търпение да видим трейлър.

Режисьор на „Rules Don’t Apply” е Уорън Бийти, който наред с това е и сценарист, продуцент и изпълнител на главната роля. Освен него, Олдън Еренрайх и Лили Колинс във филма ще видим още Анет Бенинг, Алек Болдуин, Матю Бродърик, Кандис Бърджън, Стив Кугън и други.

Премиерата е 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Искам Уорън Бийти да направи продължение на „Дик Трейси“ 😀