Чакахме тази новина от години. Без значение колко сме разочаровани от завръщането на Питър Джаксън към Средната земя и по-специално „Битката на петте армии”, не можем да си кривим душата. Винаги сме искали да притежаваме цялата поредица (с удължените версии) на физически носител. Чакането свърши!

Вчера от Amazon показаха първия поглед към Limited Collector’s Edition на всичките шест филми в разширените им версии (ще ви отнеме над 18 часа, ако решите да ги изгледате наведнъж). Изданието ще включва 30 диска, съдържащи познатите вече допълнителни материи, както и нови благинки за феновете. Вижте чудото:

Blu-ray комплект на „Хобит” и „Властелинът на пръстените”

Дисковете са Blu-ray и са подредени като книги в дървена кутия, чийто дизайн е избран от самия Питър Джаксън. В комплекта влиза и Червената книга на Западния предел, в която Билбо и Фродо пишат във филмите. Отделно са включени и над 100 скици и илюстрации от художниците.

Както знаете, всичко в този живот си има цена,а тази е 800$. Датата, когато изданието ще се появи на пазара е 4 октомври.

Ако някой получи вдъхновение да ни подари комплекта, ще изпишем със златни букви името му в сайта и ще го благославяме докато сме живи. Очакваме подробности и за нещо по-скромно, което отново да побира шестте удължени версии на филма, но да ни е по джоба.

Междувременно вижте още една снимка:

hobbit-bilbo-blu-ray-collection-ingographic-20160820

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. В пътвия момент се зарадвах, ама 800$ ….. хм
    Не знам колко пара трябва да имам, че да си го позволя. Едно е да дам 100$ за 9 диска Стар Уарс, 20 $ за Батман, ама 1 500 лв ту мъч.

  2. просто ще си ги сваля безпластно от най големия блурей торент тракер в света…

  3. Със сигурност ще пуснат и бюджетна версия на това – няма да пропуснат да източат поредицата няколко пъти с това сборно издание. Аз имам само удълженото издание на Хобит на блурей, а Властелинът ми е на DVD, ще се замисля малко дали да дам съответната цена за комбо сета. Като цяло няма да е лошо да ги имам и двете поредици в комплект, но ще видя по цената…