Пол Дейно

Както може би знаете, сценаристът и режисьор Райън Джонсън („Brick”, “Братята Блум”) в момента е едно от най-горещите млади имена в киното и нищо чудно, че най-новият му проект „Looper” привлича вниманието на актьори като Брус Уилис, Емили Блънт и Джозеф Гордън-Левит. А сега (според Variety), към тях ще се присъедини и Пол Дейно („Мис Слънчице”, „Ще се лее кръв”).

Според предварителната информация „Looper” е мрачна и изпълнена с насилие фантастика за пътуване във времето, в която работата на група наемни убийци (наречени Loopers) е да ликвидира хора от бъдещето, които са им изпратени от тогавашните престъпните босове. Основната интрига се завърта около това, че главният герой (Джоузеф Гордън-Левит) открива, че една от жертвите му всъщност е неговата по-възрастна версия.

Все още не е ясно каква ще бъде ролята на Пол Дейно, но от The Playlist подсказват, че неговият герой, който се казва Сет, няма много голямо екранно присъствие, но за сметка на това е от първостепенна важност.

Както знаете, ние сме огромни почитатели на фантастиката, така че няма нужда да ви казваме, че очакваме филма с нетърпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. "мрачна и изпълнена с насилие фантастика " – това директно ме печели… иии ако може да е [R] и да не бъде – сай-фай екшън пуцалка.

 2. Да, много обещаващо звучи – особено след като знам няколко спойлърчета. 🙂 Осен това режисьора е доста добър и съм сигурен, че ще се получи нещо готино.

  Чудя се само, как след като има пътуване във времето, Тихомир още не се е обадил. 🙂

 3. И за Пол Дейно никой да не отбележи "Съседка за секс" и онзи "Крадец на животи" (макар в последния повече да ни вълнува скрин-сцената с Хоук и Джоли) 🙂 Скръц-поеб-скръц-поем-свършв 🙂

 4. "Скръц-поеб-скръц-поем-свършв ", това беше дяволски добро. Възхит, премляс, свършв.

  Иначе искам да гледам мрачни фантастики, антиутопии и постакаполиптични неща. Едвам ще дочакам това руско "Метро 2033" да види бял свят. Условно бял де. Ок, да вдиша тунелно течение. Последното по темата, което ме заплени беше "REPO MEN", да не съм чул лоша дума за филмчето, защото вкъщи имам скалпел. Сериозно. На B | BRAUN, сериозна фирма за медицинско обурудване е.

 5. @legrandelf

  Споменаваме само ХУБАВИТЕ му филми! 🙂 🙂

  @Makedonski…

  "REPO MEN" ми е в категорията пропуснати възможности :(. Можеше да е много добър филм!

 6. Веднъж да не си на правилното, тоест, на моето мнение. Кажи сега сериозно, какво ти се видя като нереализиран потенциал? Ако ти си писал ревюто и си изредил, дай направо линк тук. 🙂

 7. 🙂

  Не съм му писал ревю, тай като у нас не е излизал по кината.

  А пропуснатия потенциал е навсякъде – от мега предвидимата история и гледана до втръсване история (само с една две промени тя можеше да стане приятна) до визуалния стил.