В предишната новина вече ви представихме „Allied” на Робърт Земекис – романтичен трилър, чието действие се развива на фона на Втората световна война. Споменахме и за обявяването на проекта, сценарист на който е Стивън Найт („Locke”, „The Hundred-Foot Journey”), а в ролите ще видим (за първи път заедно) Брад Пит и Марион Котияр.

Припомняме ви, че Пит ще изиграе Макс Ватан – агент на британските тайни служби, който по време на мисия в Казабланка се сблъсква с Мариан Босежур (Марион Котияр), която членува във френската съпротива. Двамата се срещат отново в Лондон, където се влюбват, макар ужасите на войната да заплашват да разрушат връзката им.

Без излишни приказки ви предлагаме новия трейлър:

Усещаме смесица между „Английският пациент, „Казабланка, „Гадни копилета и „Ярост. Засега не можем да кажем дали филмът ще е наистина качествен или просто добър, но със сигурност ще го гледаме и ще споделим мнение. Надяваме се Земекис и Пит да вземат участие в церемонията по връчването на наградите на Академията, защото и двамата заслужават повече признание за работата си (единственият „Оскар” на Пит е в ролята му на продуцент).

Скоро ще чуем гласа на Пит в документалния „Voyage Of Time” на Терънс Малик. Котияр е по-работлива и предстои да я видим в „Rock ‘n’ Roll” на съпруга ѝ Гийом Кане, „It’s Only the End of the World” на Ксавие Долан, както и в „Assassin’s Creed.

Премиерата на „Allied” е 23 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments