Брат Пит и Робърт Земекис

The Walk” още не се е появил в кината, но ето, че Робър Земекис вече е подготвил следващия си високопрофилен проект. The Wrap съобщават, че режисьорът на „Завръщане в бъдещето”, „Форест Гъмп” и „Контакт” (и още доста качествени заглавия, да не ги изброяваме сега) ще застане начело на все още неозаглавен „sweeping romantic thriller” и главната роля е поверена на Брад Пит.

Споменавали сме за един куп проекти на Земекис, били те motion-capture анимации или игрални, повечето от които така и не видяха бял свят, но в случая нещата като че ли са сигурни (доколкото може да има нещо сигурно в този бизнес), тъй като информацията е потвърдена от Paramount Pictures, GK Films и New Regency, които са се нагърбили с продукцията.

Засега подробностите за проекта се пазят в тайна, но знаем, че в основата на филма е оригинална история на Стивън Найт („Locke” и „The Hundred-Foot Journey”) и действието ще се развива по времето на Втората световна война. Разбира се, предвид участието на Земекис и Пит, очакват се някакви любопитни „врътки”.

И отново предвид тяхното участие, ще следим проекта с голямо любопитство и се надяваме да ги видим във върховите им форми, защото от последните им филми имаше какво да се желае. За протокола да кажем обаче: нямаме съмнения.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *