Честно казано, малко ни писна от „Бързи и яростни” – само като си представим, че има планове да се гони десети филм от поредицата, който да излезе през 2021 г., и ни става лошо, ама така става, като само последният филм докара над 1,5 млрд. долара в целия сват. Поради тази причина не сме обръщали никакво внимание на подготвяния „Бързи и яростни 8”. Дори обявяването на Ф. Гари Грей за режисьор подминахме с незаинтересована прозявка.

Сега обаче получаваме новина, която ни заинтригува дотолкова, че да и отделим от вниманието и времето си. Тя беше разпространена от Deadline, а в последствие потвърдена от туитър акаунта на филмаЧарлийз Терън ще се присъедини към актьорския състав на филма в, забележете, ролята на злодей:

Явно ролята на Чарлийз Терън като Фюриоса в „Лудия Макс: Пътят на яростта” е допаднала не само на феновете, но и на Ф. Гари Грей и съответно на Universal. Какво обаче е видяла тя в поредицата, което я е накарало да се съгласи да участва, не е ясно, макар че тя и друг път е избирала проекти със съмнителни качества.

Но както и да е, да не хулим ей така за спорта. Определено харесваме Терън и ако ще гледаме „Бързи и яростни 8”, предпочитаме той да е с нея, отколкото без. Чудим се дали ще има някоя тройка (кютек) между нея, Скалата и Вин Дизел или ще я пуснат да се бие само с жените?

Межди другото, обзалагаме се, че Чарлийз Терън ще е в пъти по-яка от карикатурата Джейсън Стейтъм (конкретно в „Бързи и яростни 7”). Само се надяваме тя да не играе сестра на Стейтъм и Люк Еванс, че това вече ще е нелепо дори и тази поредица, в която „семейството” е сериозно застъпен (но със смехотворни качества) елемент.

Някой се беше пошегувал, че от Хелън Мирен, която наскоро беше споделила (може би като ебавка, не сме сигурни), че иска да участва в поредицата, ще стане сериозна лоша мама. Няма как да не се съгласим. Нея обаче сигурно ще я запазят за по-натам.

И понеже сме се хванали да пишем, трябва да отбележим и още една кастинг новина, разпространена от TheWrap, която е за Кристофер Хивю (Тормунд „Ужаса на великаните” от „Игра на тронове”). Той ще играе „а tough henchman”. С неговата физика и външен вид не сме си представяли, че ще е някой нежен и мил човечец. Макар че, защо не?

за Кристофер Хивю - Тормунд „Ужаса на великаните” от „Игра на тронове”
Кристофер Хивю – Тормунд „Ужаса на великаните” от „Игра на тронове”

За финал, ето творческия състав, който е потвърден до момента. Режисьор е Ф. Гари Грей, а сценарият е дело на ветерана Крис Морган. В ролите се завръщат Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Тайрийз Гибсън, Крис „Ludacris” Бриджес, Мишел Родригес, Джейсън Стейтъм, Кърт Ръсел и най-вероятно Лукас Блек и Ева Мендес. Към тях се присъединяват Чарлийз Терън и Кристофер Хивю.

Премиерата е 14 април 2017 г.

Бързи и яростни 8

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

 1. Fast & Furiosa
  Тези филми са такава гадна каша, а публиката гълта ли гълта.

 2. С тея пари дето ги правят, почнаха да изкушават Ей-листъри. Ама ебаси интересната съдба има този франчайз. Ако след третата част някой ми беше казал, че ще се стигне до тук, щях да го обявя за напълно луд! 🙂

  1. Ако има нещо вярнно в слуховете, камеото на Вин Бензин е върнало Ридик филмите към живот…… от което аз съм хепи, но иначе да, дори азиатките в ученически униформи не го спасяват този епизод

 3. Който някога е слушал как тая мацка си произнася името – освен, че прибавя още 80% към сексапила и, ти се иска да утрепеш първия англоговорящ, който е решил да е ТЕРЪН.

 4. Е именно, защо да не се брои, хаха 😀 Димита Бълботоув също не е много ок, пък и не помня да са викали някога Джийн Клауд Ван Дам. Който както си го кефи де, правило няма, това не прави лесното правилно 🙂 Аз също си и викам Терон, като съм го чул 150 хиляди пъти така – нямам намерение да хипстърствам, просто отбелязвам.

 5. Не бе, питам щото аз съм я чувал специално да казва, че е ТерЪН, не ТерОН. Чарлийз Терън. 🙂
  Другите са ясни. 🙂 Плюс Моята любима Скарлет Джохансен. 🙂

  1. Е не знам, човек, тук си го казва на езика, сигурно е достатъчно вярно. Абе все тая, за мен е правилно да се казва както си е на езика, но няма защо да задълбаваме. 🙂